Predavač

  • Marina Mimoza
    Marina Mimoza

    Marina Mimoza bavi se Dj-ingom 14 godina i ono što je karakteristično za njene dinamične setove je širok dijapazon house muzik, a također eksperimentira i s ambijentalnim i eksperimentalnim ritmovima elektronike zavisno od koncepta i događaja na kojima nastupa. Nastupala je širom Bosne i Hercegovine i regije i sudjelovala je na brojnim zanimljivim muzičkim projektima, a posebno izdvaja koncept LovEvolution gdje je surađivala s različitim umjetnicima u kreiranju audio-vizualnih priča. Poznata je također kao osnivačica i producentica Street Arts Festivala Mostar.
    Na ovom događaju zagarantirano je kvalitetno isplesavanje gdje će se moći prilagoditi svi, a također će joj se pridružiti i prijateljica Maya s kojom namjerava buduće muzičke avanture.

Datum

15 lip 2023
Expired!

VRIJEME

18:30 - 23:00

Mostar 15.6.2023: Summer mingles

Omiljena zabava Women in Adria poduzetnica i managerica stiže i u Bosnu i Hercegovinu. Prvi ovogodišnji Summer mingle održava se usred očaravajućih vinograda cijenjene vinarije Emporio.

Spremite se za nevjerojatno iskustvo zabave, druženja i nezaboravnih trenutaka. Bez obzira jeste zaljubljenice u glazbu, minglanje i networking ili samo želite provesti ljetnu noć u dobrom društvu, ovo je događaj koji ne smijete propustiti!!!

Pažljivo smo osmislile svaki detalj kako bismo osigurali da ovo slavlje bude prilagođeno isključivo vama, izuzetnim poduzetnicama i managericama. Kako bismo zapalili atmosferu, pozvali smo fenomenalnu DJ-icu Marinu Mimozu, poznatu po sposobnosti harmoniziranja melodija i stvaranja dobre energije. Pripremite se prepustiti neodoljivim ritmovima koji će vam zapaliti dušu.

Dakle, označite svoje kalendare i pridružite nam se dok podižemo čašu za beskrajne mogućnosti koje nas očekuju ovog ljeta. Zajedno slavimo pobjede iz naše prošlosti i uzbudljive prilike koje su pred nama. Ovo je vaš poziv da prigrlite čaroliju sezone i uživate u druženju izvanrednih žena u vinariji Emporio.

Željno očekujemo vašu prisutnost na ovom okupljanju inspirativnih umova i srodnih duša. Opustimo se, obucimo šarene haljine, proslavimo i stvorimo trajna sjećanja dok zajedno krećemo na senzacionalno ljetno putovanje.

Odgovorite sada kako biste osigurali svoje mjesto i pripremili se za prijevoz na nezaboravnu večer čarolije i slavlja!

ULAZNICE:

Cijena ulaznice je:
1 ulaznica =  35 KM
2 ulaznice = 65 KM
3 ulaznice = 95 KM
4 ulaznice = 115 KM
5 ulaznica = 140 KM
Obavezna je prijava putem obrasca! (niže, na dnu stranice)

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do kraja dana u  utorak 13.06.2023.

LOKACIJA:
CARSKI VINOGRADI

Bišće Polje bb, 88000 Mostar

PODACI ZA UPLATU: 

MATIĆ SAVJETOVANJE BH d.o.o

Maglajska ulica 1  

71000 Sarajevo  

IB: 4203047580008  

Račun: Raiffeisen banka, 1610000291160061 s naznakom “Party Mostar” 

Kontakt osoba: Vanja Spaho, [email protected] 

Prijave i odjave su moguće do 13.06.2023.

Program

Mostar 15.6.2023: Summer mingles

18:30 - 23:00
Predavači
Marina Mimoza
Marina Mimoza
Marina Mimoza
Marina Mimoza bavi se Dj-ingom 14 godina i ono što je karakteristično za njene dinamične setove je širok dijapazon house muzik, a također eksperimentira i s ambijentalnim i eksperimentalnim ritmovima elektronike zavisno od koncepta i događaja na kojima nastupa. Nastupala je širom Bosne i Hercegovine i regije i sudjelovala je na brojnim zanimljivim muzičkim projektima, a posebno izdvaja koncept LovEvolution gdje je surađivala s različitim umjetnicima u kreiranju audio-vizualnih priča. Poznata je također kao osnivačica i producentica Street Arts Festivala Mostar. Na ovom događaju zagarantirano je kvalitetno isplesavanje gdje će se moći prilagoditi svi, a također će joj se pridružiti i prijateljica Maya s kojom namjerava buduće muzičke avanture.