Predavač

 • Naida Kundurović
  Naida Kundurović

  Naida Kundurović je izuzetno inspirativna osoba koja se bavi
  psihoterapijom, duhovnim vodstvom i preduzetništvom. Kao osnivačica Aya’s Touch platforme, ona ima za cilj da pomogne budnim i svjesnim kreatorima da ostvare svoj puni potencijal u životu, bez obzira na to jesu li lideri ili tek počinju stvarati uticaj u društvu. Naidina dugogodišnja karijera u showbiznisu i pred televizijskom kamerom dala joj je priliku da stekne veliko iskustvo u javnom nastupanju i širenju svijesti o važnosti mentalnog zdravlja. Sada, kao geštalt
  psihoterapeutkinja pod supervizijom, Naida koristi svoje znanje i iskustvo kako bi pomogla ljudima da se suoče sa svojim teškoćama i postignu emocionalnu ravnotežu.
  Također je česta govornica na brojnim javnim tribinama i
  festivalima, gdje dijeli svoje iskustvo i znanje o vlastitom putu
  iscjeljenja te pomaže drugima da shvate važnost rada na sebi i otkriju svoj puni potencijal.

Datum

29 lip 2023
Expired!

VRIJEME

18:30 - 21:30

29.06.2023. Sarajevo: Večera za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

Women in Adria vas poziva na Večeru za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga.

Naša regionalna zajednica žena u bankarstvu i sektoru financijskih usluga je svake godine sve jača. Uz konferenciju koja će se održati u oktobru, večera je prilika za umrežavanje u opuštenijem okruženju, nakon radnog vremena, kad više nema mailova i poziva.

Uživajte u ukusnoj večeri, dobrom društvu i inspirativnom predavanju Naide Kundurović, više informacija dolje niže.

LOKACIJA: Hotel Europa, Vladislava Skarića 5, Sarajevo

ULAZNICA: 100 KM

Za 4 i više osoba iz iste firme odobravamo popust 10%

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do ponedjeljka 27.6. do kraja dana!

Cijena uključuje:

 • Jelovnik (tri slijeda)
 • Sudjelovanje u programu večere
 • Networking s uzvanicima
 • Goodie bag

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Na večeri će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Sve dodatne informacije dostupne su na [email protected].

Prijave za event dolje niže. Molimo da popunite obrazac za prijavu.

PODACI ZA UPLATU:

MATIĆ SAVJETOVANJE BH d.o.o

Maglajska ulica 1 71000 Sarajevo JIB: 4203047580008

Račun: Raiffeisen banka, 1610000291160061 s naznakom “Vaše ime i prezime – Večera banking”

Program

29.06.2023. Sarajevo: Večera za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

18:30 - 21:30
Živite li život na auto-pilotu?
Da li Vam se život samo dešava... ili se Vi dešavate životu? Naida postavlja intrigantno pitanje: Ko je preuzeo volan vašeg života? Saznat ćete kako je moderni život oteo naše živote - i mehanizam koji nas je trebao zaštititi - zapravo nas distancira od iskonskog življenja. Saznat ćete koji to znakovi upućuju da živite nesvjestan život, kako da se vratite u sjedalo vozača i usmjerite svoju putanju u pravcu ispunjenog i smislenog života.
Predavači
Naida Kundurović
Naida Kundurović
Naida Kundurović
Naida Kundurović je izuzetno inspirativna osoba koja se bavi psihoterapijom, duhovnim vodstvom i preduzetništvom. Kao osnivačica Aya's Touch platforme, ona ima za cilj da pomogne budnim i svjesnim kreatorima da ostvare svoj puni potencijal u životu, bez obzira na to jesu li lideri ili tek počinju stvarati uticaj u društvu. Naidina dugogodišnja karijera u showbiznisu i pred televizijskom kamerom dala joj je priliku da stekne veliko iskustvo u javnom nastupanju i širenju svijesti o važnosti mentalnog zdravlja. Sada, kao geštalt psihoterapeutkinja pod supervizijom, Naida koristi svoje znanje i iskustvo kako bi pomogla ljudima da se suoče sa svojim teškoćama i postignu emocionalnu ravnotežu. Također je česta govornica na brojnim javnim tribinama i festivalima, gdje dijeli svoje iskustvo i znanje o vlastitom putu iscjeljenja te pomaže drugima da shvate važnost rada na sebi i otkriju svoj puni potencijal.