Datum

18 lis 2024

VRIJEME

14:00 - 17:00

18.10.2024. Online akcelerator za poduzetnice: Zašto je važno razumjeti jezik financija?

Već ste nekoliko godina duboko uronjeni u svijet poduzetništva, no osjećate se kao putnik u vrtlogu koji se neprestano okreće, ali ne napreduje. Ona početna strast koja vas je vodila sada se gasi pod teretom preopterećenosti.

Sada ste u ulozi vođe koji mora stalno mikro-upravljati svojim zaposlenicima, ali se osjećate kao da govorite različitim jezicima. Morate im detaljno objašnjavati stvari koje vama djeluju očigledne… I stalno ste u modusu regrutiranja i zapošljavanja novih ljudi. Financijski aspekt dodaje dodatni stres jer se nikako ne možete uhvatiti u koštac s prihodima i rashodima. Počinjete se pitati je li vrijedno ostati posljednji u uredu ili provoditi noći radeći od kuće. Je li poduzetnički život zaista ono što ste priželjkivali?

Zato vam predstavljamo ovaj Akcelerator koji će vam pomoći u uvođenju reda i uspostavljanju sustava, tako da možete konačno preuzeti ulogu direktorice i baviti se razvojem poslovanja, a ne biti “Katica za sve”. Ovaj akcelerator sastoji se od 9 online edukacija koje se održavaju jednom mjesečno, trajanja 3 sata. U cijeni svake edukacije uključeno je sat vremena savjetovanja sa predavačicom.

Sedma edukacija u programu Akcelerator je Zašto je važno razumjeti jezik financija?, a predavačica je Ivana Suto. Na jednostavan način približiti jezik financija koji nas okružuje u svakodnevnom poslovnom životu. Osvijestiti zašto je jezik financija važan u komunikaciji i utjecaju na druge ljude. Osvijestiti zašto postoje izvještaji, i kako ih koristiti u donošenju odluka, i ostvarivanju ciljeva organizacije.

Važno je napomenuti da je ovaj program namijenjen isključivo članicama Women in Adria (više informacija o članskom programu uskoro), a cijena svake radionice, s posebnim popustom za članice, iznosi 195 KM. 

Broj mjesta je ograničen, prijave su otvorene do 16.10.

PODACI ZA UPLATU:

MATIĆ SAVJETOVANJE BH d.o.o

Maglajska ulica 1  

71000 Sarajevo  

IB: 4203047580008  

Račun: Raiffeisen banka, 1610000291160061 s naznakom radionice

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Program

18.10.2024. Zašto je važno razumjeti jezik financija?

14:00 - 17:00
Zašto je važno razumjeti jezik financija?
Na jednostavan način približiti jezik financija koji nas okružuje u svakodnevnom poslovnom životu. Osvijestiti zašto je jezik financija važan u komunikaciji i utjecaju na druge ljude. Osvijestiti zašto postoje izvještaji, i kako ih koristiti u donošenju odluka, i ostvarivanju ciljeva organizacije.
Predavači
Ivana Šuto
Ivana Šuto
Ivana Šuto
Stručnjakinja za kontroling
Ivana Šuto već 20 godina radi u poslovima financija i kontrolinga. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu karijeru je započela u revizorskoj kući KPMG, gdje je stekla znanje o financijama i računovodstvu i važnost pristupa poslu i timskom radu. Nakon toga prelazi u Styria Grupu, gdje uspostavlja odjel kontrolinga i u promjenjivoj medijskoj industriji razvija fleksibilan sustav podrške u odlučivanju u različitim segmentima poslovanja. Tijekom godina je razvila poseban interes za osobni i organizacijski razvoj. 2014. godine završava MBA program na Cotrugli Business School u Zagrebu. 2019. godine završava Tony Robbins Leadership akademiju u San Diegu. Trenutno se educira se u sferi organizacijskog razvoja u ulozi mentora u ISOD programu (Integral school of organization development). Kad bi je pitali tko je ona u jednoj rečenici, rekla bi da je osoba koja voli dijeliti znanje i iskustvo i motivirati ljude na promjenu. A u drugoj rečenici bi rekla da joj je misija na jednostavan način približiti jezik financija svima kojima je on potreban.