Predavač

 • Ivana Šuto
  Ivana Šuto
  Stručnjakinja za kontroling

  Ivana Šuto već 20 godina radi u poslovima financija i kontrolinga.

  Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu karijeru je započela u revizorskoj kući KPMG, gdje je stekla znanje o financijama i računovodstvu i važnost pristupa poslu i timskom radu. Nakon toga prelazi u Styria Grupu, gdje uspostavlja odjel kontrolinga i u promjenjivoj medijskoj industriji razvija fleksibilan sustav podrške u odlučivanju u različitim segmentima poslovanja.

  Tijekom godina je razvila poseban interes za osobni i organizacijski razvoj. 2014. godine završava MBA program na Cotrugli Business School u Zagrebu. 2019. godine završava Tony Robbins Leadership akademiju u San Diegu. Trenutno se educira se u sferi organizacijskog razvoja u ulozi mentora u ISOD programu (Integral school of organization development).

  Kad bi je pitali tko je ona u jednoj rečenici, rekla bi da je osoba koja voli dijeliti znanje i iskustvo i motivirati ljude na promjenu.

  A u drugoj rečenici bi rekla da joj je misija na jednostavan način približiti jezik financija svima kojima je on potreban.

Datum

15 stu 2024

VRIJEME

14:00 - 17:00

15.11.2024. Online akcelerator za poduzetnice: Planiranje kao alat menadžmenta

Već ste nekoliko godina duboko uronjeni u svijet poduzetništva, no osjećate se kao putnik u vrtlogu koji se neprestano okreće, ali ne napreduje. Ona početna strast koja vas je vodila sada se gasi pod teretom preopterećenosti.

Sada ste u ulozi vođe koji mora stalno mikro-upravljati svojim zaposlenicima, ali se osjećate kao da govorite različitim jezicima. Morate im detaljno objašnjavati stvari koje vama djeluju očigledne… I stalno ste u modusu regrutiranja i zapošljavanja novih ljudi. Financijski aspekt dodaje dodatni stres jer se nikako ne možete uhvatiti u koštac s prihodima i rashodima. Počinjete se pitati je li vrijedno ostati posljednji u uredu ili provoditi noći radeći od kuće. Je li poduzetnički život zaista ono što ste priželjkivali?

Zato vam predstavljamo ovaj Akcelerator koji će vam pomoći u uvođenju reda i uspostavljanju sustava, tako da možete konačno preuzeti ulogu direktorice i baviti se razvojem poslovanja, a ne biti “Katica za sve”. Ovaj akcelerator sastoji se od 9 online edukacija koje se održavaju jednom mjesečno, trajanja 3 sata. U cijeni svake edukacije uključeno je sat vremena savjetovanja sa predavačicom.

Osma edukacija u programu Akcelerator je Planiranje kao alat menadžmenta, a predavačica je Ivana Suto. Za sve vas koje želite znati idete li u pravom smjeru ka ostvarivanju ciljeva, želite kvalitetnije donositi odluke, želite i da drugi oko vas donose kvalitetnije odluke i treba vam dodatni alat za mjerenje i refleksiju poslovnih odluka. Radionica je namijenjena svima koji upravljaju resursima unutar svojih organizacija ili odjela.

Važno je napomenuti da je ovaj program namijenjen isključivo članicama Women in Adria (više informacija o članskom programu uskoro), a cijena svake radionice, s posebnim popustom za članice, iznosi 195 KM. 

Broj mjesta je ograničen, prijave su otvorene do 14.11.

PODACI ZA UPLATU:

MATIĆ SAVJETOVANJE BH d.o.o

Maglajska ulica 1  

71000 Sarajevo  

IB: 4203047580008  

Račun: Raiffeisen banka, 1610000291160061 s naznakom radionice

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Program

15.11.2024. Planiranje kao alat menadžmenta

14:00 - 17:00
Planiranje kao alat menadžmenta
Za sve vas koje želite znati idete li u pravom smjeru ka ostvarivanju ciljeva, želite kvalitetnije donositi odluke, želite i da drugi oko vas donose kvalitetnije odluke i treba vam dodatni alat za mjerenje i refleksiju poslovnih odluka. Radionica je namijenjena svima koji upravljaju resursima unutar svojih organizacija ili odjela.
Predavači
Ivana Šuto
Ivana Šuto
Ivana Šuto
Stručnjakinja za kontroling
Ivana Šuto već 20 godina radi u poslovima financija i kontrolinga. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu karijeru je započela u revizorskoj kući KPMG, gdje je stekla znanje o financijama i računovodstvu i važnost pristupa poslu i timskom radu. Nakon toga prelazi u Styria Grupu, gdje uspostavlja odjel kontrolinga i u promjenjivoj medijskoj industriji razvija fleksibilan sustav podrške u odlučivanju u različitim segmentima poslovanja. Tijekom godina je razvila poseban interes za osobni i organizacijski razvoj. 2014. godine završava MBA program na Cotrugli Business School u Zagrebu. 2019. godine završava Tony Robbins Leadership akademiju u San Diegu. Trenutno se educira se u sferi organizacijskog razvoja u ulozi mentora u ISOD programu (Integral school of organization development). Kad bi je pitali tko je ona u jednoj rečenici, rekla bi da je osoba koja voli dijeliti znanje i iskustvo i motivirati ljude na promjenu. A u drugoj rečenici bi rekla da joj je misija na jednostavan način približiti jezik financija svima kojima je on potreban.