Predavač

Datum

13 pro 2024

VRIJEME

14:00 - 17:00

13.12.2024. Online akcelerator za poduzetnice: 4 stepenice do uspjeha- Grow

Već ste nekoliko godina duboko uronjeni u svijet poduzetništva, no osjećate se kao putnik u vrtlogu koji se neprestano okreće, ali ne napreduje. Ona početna strast koja vas je vodila sada se gasi pod teretom preopterećenosti.

Sada ste u ulozi vođe koji mora stalno mikro-upravljati svojim zaposlenicima, ali se osjećate kao da govorite različitim jezicima. Morate im detaljno objašnjavati stvari koje vama djeluju očigledne… I stalno ste u modusu regrutiranja i zapošljavanja novih ljudi. Financijski aspekt dodaje dodatni stres jer se nikako ne možete uhvatiti u koštac s prihodima i rashodima. Počinjete se pitati je li vrijedno ostati posljednji u uredu ili provoditi noći radeći od kuće. Je li poduzetnički život zaista ono što ste priželjkivali?

Zato vam predstavljamo ovaj Akcelerator koji će vam pomoći u uvođenju reda i uspostavljanju sustava, tako da možete konačno preuzeti ulogu direktorice i baviti se razvojem poslovanja, a ne biti “Katica za sve”. Ovaj akcelerator sastoji se od 9 online edukacija koje se održavaju jednom mjesečno, trajanja 3 sata. U cijeni svake edukacije uključeno je sat vremena savjetovanja sa predavačicom.

Zadnja edukacija u programu Akcelerator je 4 stepenice do uspjeha- Grow, a predavačica je Ana Keglović Horvat. Na edukaciji ćemo raditi na energijama u poslu i razumijevanju energije i na vašoj autentičnoj energiji. Razvijat ćemo vašu intuiciju, svjesnost i snagu uma.

Važno je napomenuti da je ovaj program namijenjen isključivo članicama Women in Adria (više informacija o članskom programu uskoro), a cijena svake radionice, s posebnim popustom za članice, iznosi 195 KM. 

Broj mjesta je ograničen, prijave su otvorene do 14.11.

PODACI ZA UPLATU:

MATIĆ SAVJETOVANJE BH d.o.o

Maglajska ulica 1  

71000 Sarajevo  

IB: 4203047580008  

Račun: Raiffeisen banka, 1610000291160061 s naznakom radionice

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Program

13.12.2024. 4 stepenice do uspjeha- Grow

14:00 - 17:00
4 stepenice do uspjeha- Grow
Radimo na energijama u poslu i razumijevanju energije i na vašoj autentičnoj energiji. Razvijat ćemo vašu intuiciju, svjesnost i snagu uma.
Predavači
Ana Keglović Horvat
Ana Keglović Horvat
Ana Keglović Horvat
Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar
Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.